+31 (0)6 – 440 44 455
info@hondenvanbergh.nl
's-Heerenberg, Nederland

Dierentolk

Wat is er mooier dan direct met het dier communiceren? Ik had deze wens zelf met mijn eigen honden, zeker omdat ik die inzet bij het coachen en de privélessen. Ik ontdekte toen dat ik al jaren communiceer met de honden en andere dieren die ik ontmoet, ik was me er alleen niet van bewust.

Als dierentolk kan ik een verbinding maken met je dier, zodat ik vragen die jij hebt aan het dier kan stellen. Het is een energetisch gesprek, vaak via meditatie of visualisatie. De meeste dieren vinden het heel fijn om in directe verbinding te kunnen communiceren. Voor anderen is dat juist heel lastig, zij hebben geleerd dat mensen niet luisteren naar wat zij via energie communiceren. Mijn honden kunnen op dat moment helpen om het dier gerust te stellen en mij te laten weten wat het dier nodig heeft.

Hoe werk ik?

Ik vraag je om mij een mooie foto van je dier te sturen. Met deze foto kan ik contact maken met je dier (ik heb er dan letterlijk een plaatje van in mijn hoofd, dat werkt fijner). Ik vraag je ook om 3 vragen aan mij te sturen die je aan je dier wilt stellen. Ik ga dan op afstand in contact met je dier om die vragen te bespreken.
Krijg je altijd antwoord? Nee, soms wil het dier het onderwerp niet bespreken, of vindt het dier dat een ander onderwerp belangrijker is. Ook kan een dier iets aan jou als mens willen vertellen. Vaak gaat dat over hoe het met jou als mens gaat en wat zij zien/ voelen.

Na het gesprek schrijf ik het kort op. Dan hebben we een (online) afspraak zodat ik je kan terugkoppelen wat het dier gezegd heeft. Dit duurt ongeveer 60minuten.

>

Koppeling met de hondenschool en voeding?

Jazeker, Het kan zijn dat je vragen voortkomen uit gedrag die je hond laat zien. Het kan ook zijn dat je twijfelt of de voeding (of zelfs supplementen of medicatie) past bij je hond. Dat kunnen onderwerpen van de vragen zijn. Met de antwoorden kunnen we dan een plan opstellen om samen met je hond de dingen te verbeteren.

Ik communiceer niet met dieren waar de eigenaar geen toestemming voor heeft gegeven. De info die het dier mij tijdens een privéles of groepsles geeft, zet ik voor die les in.

Kosten: €60

Vervolg afspraak; €30 per 30 minuten

Dit is inclusief het verslag, het gesprek met het dier (voorafgaand aan de online afspraak) en de afspraak zelf.